Domů » Aktuality » Dopravní soutěž mladých cyklistů 2018

Dopravní soutěž mladých cyklistů 2018

Každoročně se naše škola účastní Dopravní soutěže mladých cyklistů, která je organizována Besipem ve spolupráci s DDH Otrokovice.

Žáci jsou rozděleni podle věku do kategorie mladší (5. ročník) a starší (6. –  8. ročník).
Tradičně se soutěží ve čtyřech disciplínách – znalost pravidel silničního provozu, první pomoc, jízda zručnosti a jízda podle pravidel po dopravním hřišti pod dohledem městských policistů.
 Naši žáci se na soutěž poctivě připravovali. Nelitovali hodin strávených nad dopravními testy, pravidly silničního provozu. Učili se praktickým základům první pomoci.
 Družstvu mladších žáků a žákyň se  podařilo vyhrát okrskové kolo i soutěž jednotlivců. Mohlo tak postoupit do okresního kola.
 Družstvo starších po opravdu výborném výkonu obsadilo druhé místo a prvenství v soutěži jednotlivců jim uteklo jen o vlásek.
 V Okresním kole se mladší družstvo umístilo na vynikajícím druhém místě. A opět se nám podařilo získat titul pro nejlepšího jednotlivce.

V neustále rostoucí konkurenci  chválíme všechny  naše žáky a žákyně za snahu a příkladný přístup k soutěži, za vzornou reprezentaci naší školy.