Domů » Aktuality » McDonald´s Cup 2022 se uskutečnil a přinesl nám dobrý výsledek a radost.

McDonald´s Cup 2022 se uskutečnil a přinesl nám dobrý výsledek a radost.

Ve čtvrtek 21.dubna 2022 uspořádali učitelé ZŠ Mánesova Otrokovice na hřišti SAB SK Baťov okrskové kolo soutěže nejmladšího žactva v malé kopané McDonald´s Cup 2022.

Po dohodě s trenérem žáků panem P. Karlíkem jsme letos přihlásili „starší“ – 4. a 5. r. školy ve složení:
Tomáš Vystrčil, Kamil Bilík (5.r.), Mirek Karlík, Míša Dvořáková (4.r.) a ze třetí třídy Míša Bielik, Danek Matulík, Radek Vavruša a Patrik Ventluka.
Kluci sehráli velmi kvalitní turnaj, ve kterém 2x vyhráli a 2x velmi těsně prohráli. Všichni podali velmi dobré herní výkony a jenom o malý kousek jim unikla možnost bojovat o postup. Ten si nakonec vybojovalo družstvo ZŠ Otrokovice Trávníky.

ZŠ Tlumačov : 1. ZŠ Napajedla (8 : 1)
ZŠ Tlumačov : 2. ZŠ Napajedla (3 : 1)
ZŠ Tlumačov : ZŠ Otrokovice Trávníky (1 : 2)
ZŠ Tlumačov : ZŠ Otrokovice Mánesova (1 : 2)

Se ziskem 6 bodů skončili kluci na 3. místě a „bronzové“ medaile pro ně byly útěchou za velmi těsné prohry s chlapeckými družstvy z otrokovických škol. Třetí místo je o to cennější, že v našem školním družstvu byli vlastně „jen“ 4 hráči ze 4. a 5. třídy. Ostatní byli mladší, ale všichni hráli na 100% a zaslouží naši velkou pochvalu. Současně bych chtěl poděkovat i trenérům žáků a zejména panu P. Karlíkovi za přípravu a podporu školního fotbalového družstva nejen na turnaji.

Klukům ke třetímu místu gratuluji a přeji další úspěšné zápasy a turnaje!

Mgr. Robert Podlas učitel Tv