Domů » Aktuality » Vánoční zvonek – závody v aerobiku

Vánoční zvonek – závody v aerobiku

Opět je tu prosinec a s ním závody v aerobiku „Vánoční zvonek“. Již několik let se naše děvčata také do závodů zapojují. Stejně tomu bylo i letos.

         Vyrážely jsme v půl sedmé, takže všechny závodnice se musely hned zrána poprat s brzkým vstáváním. To je však neodradilo a již v 8 hodin začínala cvičit děvčata z 1. až 3. ročníků.

         Základní kolo, ve kterém startovalo 60 závodnic, semifinále (30 závodnic) i finále (15 závodnic) trvalo více jak 20 minut, takže děvčata, která se dostala až do finále, si pořádně mákla! Do semifinále postoupila tři děvčata – Nikola Svojanovská a Anna Jarošová z III. třídy a Julie Machovská ze třídy II. Anička a Julinka postoupily až do finálového kola, ve kterém Anička vybojovala krásné 6. místo. Gratulujeme!

        Ve druhé kategorii závodila děvčata z IV. – VI. tříd. V této kategorii opět závodilo kolem 60 závodnic a naše Míša Kelová se dostala až do finále, kde sice nestála na nejvyšších stupních, ale stala se ve své kategorii „Miss sympatie“. 

        Závodnice v 3. kategorii byla děvčata z VII. až IX. tříd. Tady už byla konkurence velká, protože mezi soutěžícími byla i děvčata, která se aerobiku věnují téměř profesionálně. Do finále i přesto postoupila tři děvčata, která ze sebe vydala maximum. 

Všem cvičenkám gratulujeme k výbornému výkonu a věříme, že budou pro některé z našich žáků vzorem.