Domů » Aktuality » Ples SRPDŠ a ZŠ Tlumačov

Ples SRPDŠ a ZŠ Tlumačov

Dne 11. 3. 2017 se uskutečnil ples SRPDŠ a ZŠ Tlumačov. Musím říct, že byl velmi vydařený a zábavný… prostě se to opět povedlo! Sešlo se nás mnoho a podle množství bavících se hostů do brzkých ranních hodin, jsme si tento večer užili.

Čemuž také napomohla hudební skupina LOS PLAYBOS, která vytvořila úžasnou atmosféru.
Chtěla bych tímto poděkovat těm, kteří se na uskutečnění plesu podíleli. Především aktivně zapojeným členkám SRPDŠ, všem kolegyním ze ZŠ Tlumačov, panu řediteli a hlavně sponzorům, kteří nám dopřáli bohatou tombolu.
Očekávané video z tradiční i netradiční polonézy je ke zhlédnutí níže v této zprávě.

Mgr. Lenka Hricová, učitelka I. st. školy

Poděkování ředitele školy.
Vážení přátelé a příznivci naší školy,
chtěl bych vám touto cestou co nejupřímněji poděkovat za podporu naší slavnostní školní akce. Náš ples se stal již velmi dobře vnímanou tradicí, kterou udržují všichni lidé z okolí školy, kteří ji podporují a pomáhají zajistit její hladký průběh.
Letos bych chtěl poděkovat zejména členkám výboru spolku SRPDŠ, které se angažují při přípravě a realizaci plesu snad nejvíc. Shání ceny do tomboly, zajišťují hudební produkci, prodávají tombolu, pomáhají s přípravou tanečních vystoupení atd., atd…
Velký dík si rovněž zaslouží paní učitelky Lenka Hricová a Šárka Matulíková, které připravily se žáky 9. a 8.r. velmi pěkný a vtipný taneční program.

A abych na někoho nezapomněl, děkuji všem, kteří chtěli přispět k tomu, aby ples byl velmi slavnostní a reprezentativní ukázkou společné práce pracovníků školy, rodičů a jejich dětí a hostů, kteří si náš školní ples už „nenechají utéct“!
Na závěr děkuji všem sponzorům a dárcům, kteří přispěli jak do tomboly, tak na  finanční zajištění přípravy plesu.

Ještě jednou všem děkuji a příští rok na školním plese zase na shledanou!

Mgr. Robert Podlas  ředitel školy



Polonéza 2017


Netradiční…