Domů » Aktuality » Školní in- line závody

Školní in- line závody

V pátek 25. 5. 2012 se 16 žáků z první až deváté třídy naší školy zúčastnilo v Otrokovicích školních závodů na inline bruslích.

Měřili své síly s žáky  dalších osmi škol( Otrokovice, Veselí na Moravě, Vsetín, Napajedla, Zlín,…). Celkem závodilo 95 mladých příznivců in line bruslení. Závody probíhaly velmi regulérně se spolehlivou kontrolou pomocí časomíry. Každý účastník měřil své síly s dalšími stejně starými  závodníky.

                Všichni naši žáci absolvovali celé závody s nadšením.Nejmladším se sice příliš nedařilo, ale nikdo neodešel s prázdnou . Každý si odvážel památku na tento den , a to v podobě diplomu se svým umístěním. Podařilo se nám získat i několik medailí . Bronzové medaile si domů odvážela Terezie Gorčíková z 6.ročníku a Dominik Kalandra ze sedmé třídy. Stříbrnou medaili ve své kategorii vybojovala Terka Podroužková ze 6. ročníku. Domů jsme vezli i zlatou medaili, a to díky Lence Řičicové rovněž  z 6. třídy, která v kategorii třináctiletých závodnic „ujela“ svým devíti soupeřkám.

                Ani ve školní štafetě jsme se nenechali zahanbit. I když se nám po prvním kole nedařilo, výsledek předčil veškerá naše očekávání .  Ze sedmého místa jsme to dotáhli na místo druhé, což pro naši školu znamenalo další stříbrnou medaili.

                Myslím si, že všichni byli spokojeni a již nyní přemýšlí, jak budou trénovat na příští závody.

                                                                                                                                                                                                                                 Mgr. Leona Jirušková