Domů » Aktuality » Úspěch v Otrokovické lize 2012/2013

Úspěch v Otrokovické lize 2012/2013

Po delší době jsme se 2.místem v lize vrátili mezi sportovně úspěšné školy našeho regionu

   Ve školním roce 2012/2013 jsme navázali na tradici účasti v Otrokovické florbalové lize – OFL v kategoriích – elévové ( 3. – 5.r.) a starší žáci ( 8. a 9.r.).

   Na rozdíl od svých starších spolužáků naši nejmladší florbalisté zahájili  1.kolo úspěšně. Porazili stejně staré soupeře ze ZŠ T.G.M. Otrokovice 5 : 2 a prohráli s družstvem ZŠ Mánesova 1 : 3.

   2. kolo bylo pro náš tým smolné. Kluci prohráli obě utkání sice těsně, ale přece.  Tlumačov – T.G.M.Otrokovice ( 1 : 2) a Tlumačov : Mánesova Otrokovice ( 1 : 4 ).

   Pod vlivem nepříznivého výsledku jsme začali trénovat 2 krát týdně a výsledek se dostavil v podobě vítězství ve 3. kole. ZŠ T.G.M.Otrokovice jsme porazili ( 4 : 3 ) a ZŠ Mánesovu Otrokovice ( 4 : 2 ). Kluci hráli zodpovědně s obrovským nasazením a vítězství si opravdu zasloužili.

   Celkově jsme v ročníku nasbírali 9 bodů a umístili se na 2. místě, což je vynikající úspěch a velká motivace do budoucna.

1.místo – ZŠ Mánesova Otrokovice – 11 bodů

2.místo – ZŠ Tlumačov – 9 bodů

      3.místo – ZŠ T.G.M. Otrokovice – 5 bodů

 

Střelci týmu: Lukáš Havelka – 4 branky, David Jeřábek a Jirka Kvasnička – 3 branky, Honza Hrtús a David Pazdziora – 2 branky a Matěj Rýdel – 1 branka. Tým výrazně podporoval brankař Martin Němec a další hráči ( A. Bilík, Z.Machovský, T.Hric a D.Kouřil).

 

Kluci gratuluju!!       Robert Podlas – trenér