Domů » Aktuality » Oslava MDD 2015 – 16

Oslava MDD 2015 – 16

Jaký způsob oslavy MDD zvolit, aby se našim žákům aspoň trochu líbila?

   Tuto otázku si pokládáme každoročně. Není snadné udělat  radost všem, a tak jsme opět zvolili nabídku čtyř různých výletů, ze kterých si děti mohly vybírat. Jednou z nich byl  výlet na Hostýn, kde se ukázalo, jak dobří turisté jsme.

  Vlakem jsme dorazili do Bystřice pod Hostýnem, odkud jsme se vydali pěšky směrem k Hostýnu. Cesta sice není příliš dlouhá, ale jelikož je téměř celá jeden velký kopec, prověřila pořádně naši kondičku. Většina to zvládla v naprosté pohodě, ale pár nás přece jen trochu funělo. Zvládli to všichni včetně nás, pedagogů.

   Nahoře jsme si prohlédli baziliku Nanebevzetí Panny Marie,  křížovou cestu Dušana Jurkoviče, větrnou elektrárnu a vyhlídkovou věž. Nezapomněli jsme se stavit ve stáncích, kde jsme si koupili maskota výletu, kterému děvčata vymyslela nové jméno Květoš.

   Celou cestu jsme se moc dobře bavili a hodně se nasmáli. Po dlouhé době mohu za pedagogický doprovod konstatovat, že jsme šli s partou skvělých mladých lidí, kteří za celou dobu nezaprotestovali, chovali se kamarádsky a velmi kultivovaně. Doufám, že si výlet užili a že něco podobného určitě zopakujeme!

                                                    Mgr. Šárka Matulíková a Mgr. Jana Vodicová