Domů » Aktuality » Coca-Cola Cup na našem trávníku

Coca-Cola Cup na našem trávníku

V úterý 25.října se uskutečnilo 1.kolo soutěže Coca-Cola Cup v kopané žáků II.st. na místním fotbalovém hřišti. Letos se nám podařilo poměrně snadno postoupit přes školní družstvo z Kvasic a tak nás čekal náročný turnaj 4 družstev, která si vybojovala postup z kvalifikace.

Průběh turnaje ukazoval, že o postup hrají pouze dvě družstva. Naše a Gymnázia Holešov. Ve vzájemném utkání měli kluci z gymnázia o kousek víc fotbalového štěstí a pro nás „nešťastnou“ brankou si zajistili postup do dalšího kola. Přesto je 2.místo cenným úspěchem a potvrzuje, že nejstarší žáci školy dnes představují silnou a kompaktní skupinu pro budoucnost místní kopané.


Výsledky našich utkání:
ZŠ Tlumačov : ZŠ Březolupy   3 : 0
ZŠ Tlumačov : 1.ZŠ Napajedla   13 : 0
ZŠ Tlumačov : Gymnázium Holešov  0 : 1


Celkové pořadí:
1. Gymnázium Holešov 9 bodů (9 : 0)
2. ZŠ Tlumačov  6 bodů (16 : 1)
3. 1.ZŠ Napajedla  3 body (2 : 16)
4. ZŠ Březolupy  0 bodů (0 : 10)


Poděkování zasluhují hráči, kteří zvládli obě kola a podali opravdu téměř „chlapský“ výkon, ale i obětaví členové místního fotbalového oddílu, bez jejichž podpory a pomoci bychom turnaje nedokázali zorganizovat. Chtěl bych poděkovat zejména paní L.Moukové, p. S.Jeřábkovi, p. J.Kvasničkovi, p. Z.Holubovi a p. M.Dvořákovi za nezištnou pomoc a podporu.

Družstvo ve složení (Adam Bilík, Honza Hrtús, Martin Němec, David Jeřábek, David Pazdziora, Tadeáš Hric, Sebastian Melichar, Zdeněk Machovský, Ondra Kajnar, Lukáš Havelka, Dan Kozumplík, Jirka Kvasnička, Matěj Rýdel, Lukáš Gärtner a Marek Smékal) tentokrát podpořili diváckou kulisou spolužáci, pan starosta a místostarosta a několik dalších diváků. Máme radost, že právě při takových příležitostech se vytváří a upevňují vztahy mezi staršími a mladšími spolužáky, kteří zanedlouho převezmou pomyslnou štafetu reprezentace školy.