Domů » Aktuality » Školní skupiny

Školní skupiny

Vážení rodiče, od pondělka 25. května 2020 budeme formou školních skupin realizovat nepovinné aktivity pro přihlášené žáky 1.stupně.

Na základě Vámi projeveného zájmu jsme vytvořili 6 školních skupin s ohledem na věk žáků 1.stupně. Práci ve skupinách povedou podle stanoveného časového rozpisu kvalifikovaní pedagogové školy (Mgr. L.Odložilíková, Mgr. L.Hricová, Mgr. M.Karhanová, Bc. M.Kostovská, Mgr. I.Desenská, Mgr. K.Kvasničková, RNDr. M. Zakopalova a Mgr. R.Podlas)


Seznamy rozdělených žáků do skupin  budou vyvěšeny u hlavního vchodu do školy ve středu 20. května včetně uvedených důležitých časů pro příchod a odchod ze školy, doby stanovené na oběd a dal.

Složení skupin se do 30.6. 2020 nebude měnit!
  
Zodpovědní vedoucí pedagogové jednotlivých školních skupin se ve středu 20.5. 2020 budou prostřednictvím EŽK kontaktovat s rodiči, aby jim poskytli veškeré potřebné informace k zahájení práce jednotlivých školních skupin (rozvrh, čas příchodu do družiny nebo do školy, co si s sebou mají žáci přinést, kdy půjdou na oběd …)

Škola bude současně zajišťovat i provoz 3 školních skupin zájmového vzdělávání (ŠD), které budou pracovat podle časového harmonogramu pod vedením dalších pedagogů školy (pí. L.Ševelové, K.Odstrčilové a M.Weimannové).

Ranní provoz „družinových“ skupin plánujeme v čase 7.00 – 7.45hod. a odpolední 11.50 – 16.00hod.

POZORNĚ SLEDUJTE KORESPONDENCI ZE ŠKOLY V EŽK!!!

Mgr. Robert Podlas, ředitel školy