Domů » Aktuality » In-line závody

In-line závody

Poslední zářijový den letošního roku, v pátek 30.9.2011, se na otrokovickém in-line oválu konal 1. ročník závodů na kolečkových bruslích pro žáky základních škol z Otrokovic a okolí a zúčastnili se ho i žáci naší školy.

                     Naše výprava se na závodech rozhodně neztratila a to nejen co do počtu závodníků, z nichž tlumačovských bylo více než 20 a z celkového počtu závodníků ze sedmi základních škol, jejichž počet čítal necelou stovku, tak představoval početnou skupinu. V závodě bylo vypsáno pět věkových kategorií chlapců a děvčat. V každé z nich šlo o dosažení co nejkvalitnějšího času na vypsané trati. Délka závodní tratě se odvíjela od věkové kategorie a představovala absolvování jednoho, dvou nebo tří 411 metrů dlouhých kol závodního oválu.

            Žáci naší školy zaznamenali velmi hodnotné výkony, z nichž zmíníme ty nejvýraznější. V kategorii dívek 6-7 let získala Barbora Buršíková 2. místo. Hned v následující věkové kategorii dívek 8-9 let obsadila tlumačovská děvčata 1. a 3. příčku, jmenovitě Michela Horková a Klára Doleželová. Cenné 2. místo pak přidala v kategorii dívek 10-11 let Aneta Horková. Uvedené výsledky jednotlivců ve vypsaných kategoriích ještě podtrhlo velmi těsné 4. místo v závodě školních štafet.

           Všem jmenovaným úspěšným reprezentantům i dalším zúčastněným žákům naší školy je třeba vzdát hold za jejich předvedené výkony na hranici jejich možností a společně s nimi se těšíme na další ročník tohoto sportovního klání.

                                                                                                                                           Jakub Hřib, asistent pedagoga 

Fotografie v galerii – In-line závody -30. 9. 2011