Domů » Aktuality » V duchu sportovních aktivit a úspěchů pokračujeme.

V duchu sportovních aktivit a úspěchů pokračujeme.

Ve čtvrtek 2. března 2017 jsme se zúčastnili další (pomalu nevíme už kolikáté) sportovní soutěže. Tentokrát to byl turnaj starších žáků ve florbalu.

Hrálo se v hale SOŠ Otrokovice na Štěrkáči. Spolu s námi se zúčastnila družstva ZŠ Zlín Želechovice, ZŠ Dolní Němčí a ZŠ Traplice.
Průběh turnaje ukazoval, jak pro nás může být „zábavná“ herní konfrontace se družstvy, se kterými jsme ještě nikdy nehráli. Poslední dobou totiž jezdíme se staršími žáky nejen za účastí, ale i za vítězstvím. A právě to se klukům díky výborným výkonům opět povedlo.

Výsledky utkání:
ZŠ Tlumačov : ZŠ Zlín Želechovice 11 : 1
(5x Honza Hrtús, 3x Seba Melichar, 1x Jirka Kvasnička a 1x David Jeřábek)

ZŠ Tlumačov : ZŠ Traplice  10 : 1
(4x Honza Hrtús, 1x Seba Melichar, 1x Martin Němec, 1x Adam Bilík, 1x Matěj Rýdel, 1x Jirka Kvasnička a  1x David Jeřábek)

ZŠ Tlumačov : ZŠ Dolní Němčí 4 : 1
(3x David Jeřábek a 1x Seba Melichar)

Pořadí:
1. ZŠ Tlumačov 3 vítězství skóre (25 : 3) absolutní vítěz turnaje

2. ZŠ Zlín Želechovice
3. ZŠ Traplice
4. ZŠ Dolní Němčí

Uznání zasluhují všichni hráči, kteří skvěle zvládli celý turnaj, do utkání nastupovali s velkým nasazením a ukázněně a s velkou vzájemnou podporou působili sebejistě a správně sportovně naladění.
Družstvu ve složení (Adam Bilík, Honza Hrtús, Martin Němec, David Jeřábek, David Pazdziora, Tadeáš Hric, Sebastian Melichar, Miloš Pijáček, Matěj Rýdel a Jirka Kvasnička) nešlo téměř nic vytknout. Kluci hráli a vystupovali jako opravdoví favorité, kteří se nemají zapotřebí před nikým předvádět a vytahovat.
Po krátké zimní pauze to byl sportovní den pohody pro žáky i pro jejich učitele.
Za bezva den vám kluci děkuju!!

Mgr. Robert Podlas vedoucí družstva