Domů » Aktuality » Zahájení vzdělávacích konzultací na 2.stupni od 8.června 2020

Zahájení vzdělávacích konzultací na 2.stupni od 8.června 2020

Žáci 2.st. budou mít příležitost vrátit se do školy ještě letos v červnu, abychom dokázali před prázdninami navázat na "výuku na dálku".

Vážení rodiče,
od pondělka 8.června 2020 začne naše škola uskutečňovat vzdělávací aktivity i pro žáky 2.stupně. Bude se jednat o konzultace, vysvětlování a objasňování učiva, se kterým měli žáci v rámci distančního vzdělávání problémy.
uvedené vzdělávací aktivity jsou určeny žákům 2.st., kteří se do nich budou chtít v měsíci červnu zapojit
účast žáků je podmíněna pouze předložením prohlášení o neexistenci příznaků virového onemocnění
bude vytvořeno 6 vzdělávacích skupin (6.r. – 2 skupiny podle Aj, 7.r. – 2 skupiny podle Aj, 8.r. – 1 skupina a 9.r. – 1 skupina)
pro každé 2 skupiny budou vyhrazeny 2 dny v týdnu (po 5 vyučovacích hodinách), kdy budou konzultace probíhat
konzultace budou odborně zajišťovat vyučující 2.st., kteří sice budou pokračovat v distančním vzdělávání, ale v již redukovaném rozsahu
příchod žáků do školy: 8.15hod., ukončení bloku konzultací: 12.45hod.
v den, kdy se žáci zúčastní konzultace, mohou jít v 13.00hod. ve škole na oběd
pokud účastník konzultací v průběhu docházky do školy onemocní, rodiče jsou povinni projednat jeho zdravotní stav s ošetřujícím lékařem, který stanoví, jak mají dál postupovat

DNES VE STŘEDU 3.ČERVNA vám prostřednictvím EŽK budou rozeslány pokyny, časové rozpisy a instrukce k zahájení práce ve škole pro žáky 2.stupně. SLEDUJTE ZPRÁVY V EŽK (Comens) DENNĚ!!!

   Přáli bychom si, aby docházka a práce v konzultačních skupinách byla ze strany žáků pravidelná, svědomitá a maximálně zodpovědná. Pouze tehdy bude mít pro žáky význam a „něco jim přinese“.

Mgr. Robert Podlas ř.š.